Catering Groningen

Offerte aanvragen

Contact opnemen

Catering in Groningen

Bent u opzoek naar catering in Groningen? De Groningse roots van Beijk gaan meer dan 30 jaar terug. Wij verzorgen al vele jaren catering op diverse vaste, eigen en andere locaties in de provincie en stad Groningen.

Wij verzorgen zakelijke en particulier evenementen op eigen locaties zoals Congres- en vergadercentrum Hanze Plaza in de stad Groningen, maar komen net zo makkelijk bij u thuis of op het bedrijf.

U kunt bij Beijk, dé cateraar in Groningen o.a. terecht voor:

Voor Catering Groningen beschikt Beijk over het prachtige Congres- en vergadercentrum Hanze Plaza. Goed bereikbaar, voldoende gratis parkeergelegenheden, uitstekende WIFI, professionele catering in een compact en compleet centrum.

Stad Groningen en Ommeland beschikt over prachtige authentieke locaties. In samenwerking met ‘Bijzondere Locaties Groningen‘ zijn wij met regelmaat te vinden in Der Aa Kerk, de Martinikerk of net buiten de stad in het prachtige kerkje van Leegkerk. Wij verzorgen op deze locaties bijvoorbeeld catering bij diners, oraties en concerten.

Beijk is de aangewezen partij voor al uw wensen op het gebied van catering in Groningen. Van een barbecue bij u thuis tot dagelijkse catering op uw bedrijf, bij Beijk kunt u altijd terecht. Elke vorm van catering wordt op een persoonlijke, betrokken en creatieve manier uitgevoerd.

vrijblijvende offerte aanvragen

Partycatering Groningen

Partycatering verzorgen wij op regelmatige basis voor de Rijksuniversiteit Groningen, Het Prins Claus Conservatorium en voor opdrachtgevers die hun evenement plaats laten vinden in de Martinikerk. Maar ook buiten ‘Stad’ mag Beijk cateren. Zo verzorgden we een open huis voor Telecom Service Group aan de A7 in Leek.

Beijk verzorgt catering in Groningen op een duurzame en verantwoorde manier. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van biologische en fairtrade producten. Daarnaast wordt er zoveel mogelijk samengewerkt met lokale leveranciers uit Groningen. Dat is niet alleen goed voor het milieu door minder vervoerkosten, het zorgt ook voor een bijdrage aan behoud en groei van lokale werkgelegenheid.

Opdrachtgevers van Beijk Catering afdeling contractcatering in de stad Groningen zijn:

vrijblijvende offerte aanvragen

Scholencatering Groningen Bedrijfscatering Groningen

Scholen- & bedrijfscatering

Onder de naam Chef Serveert verzorgen wij de catering op scholen en bij bedrijven. Een restaurant gevuld met verschillende verse en gezonde producten voor uw personeel of leerlingen.

Catering op locatie

Op elke locatie

Een feest of bijeenkomst op een bijzondere locatie? Wij verzorgen de catering op elke gewenste locatie. Van huisadres tot kerk. Van huwelijk tot zomerbarbecue. Er is heel veel mogelijk!

Catering op locatie Groningen en Friesland

Op één van onze locaties

Beijk Catering heeft de beschikking over meerdere eigen locaties in Groningen en Friesland. Hier kunnen wij de catering verzorgen voor uw feest, vergadering of evenement. Bekijk onze locaties en mogelijkheden.

Onze arrangementen

BBQ Catering Groningen en Friesland

BBQ arrangement Groningen

De catering van uw BBQ kunnen wij volledig verzorgen. Of het nu gaat om een winterbarbecue of een zomerbarbecue!

Buffet bestellen in Groningen en Friesland

Buffet bestellen in Groningen

Een buffet aan huis of een lopend buffet op een andere locatie? Een buffet bestellen was nog nooit zo makkelijk!

Bedrijfsborrel Groningen en Friesland

Borrel arrangement Groningen

Een borrelarrangement met borrelhapjes bestellen? Wij verzorgen elke borrel aan huis of jullie bedrijfsborrel!

Catering op maat

catering Op maat in Groningen

Specifieke wensen en catering op maat nodig? Neem gerust contact met ons op, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Zomerbrochure catering Groningen

Catering Groningen Drenthe Friesland zomer BBQ Brochure cateraar Beijk

Al meer dan 31 jaar verzorgt Beijk Catering contract- en partycatering in Noord-Nederland. Dit doen we met veel passie en plezier. De partycatering van Beijk Catering is geroutineerd maar altijd creatief en vernieuwend. We zijn bevlogen om van elke opdracht een succes te maken. We komen op elke locatie die u maar wenst, maar beschikken zelf ook over eigen vaste locaties. Onze eigen vaste locaties zijn congres- en vergadercentrum Hanze Plaza in Groningen, Drafbaan Victoriapark in Wolvega, Abe Lenstra Stadion in Heerenveen en de Allersmaborg in Ezinge. Hierbij bedienen wij u met ouderwets gastheerschap en een eigentijdse twist. Alle ingrediënten voor een gezellige ochtend/middag/avond hebben wij in huis! Een smakelijk en uitgebreid buffet, een feestelijke borrel in de vorm van een compleet verzorgd arrangement of een barbecue met verfrissende fruitcocktails, het kan allemaal. In de Beijk ‘Hello summer’ brochure presenteren wij u een breed scala aan pure culinaire verwennerij.

Alle locaties van catering Groningen

Logo SC Heerenveen, catering Abe Lenstra Stadion Beijk Catering
Logo Allersmaborg, catering Groningen Beijk Catering
Logo Fryslân Fean Plaza, catering Friesland Beijk Catering
Logo Hanze Plaza Groningen, catering Groningen Beijk Catering
Abe Lenstra Stadion
Allersmaborg
Fryslân Fean Plaza
Hanze Plaza
Logo Rijksuniversiteit Groningen, catering Groningen Beijk Catering
Logo Sportstad Café, catering Friesland Beijk Catering
Logo TGI Fridays Utrecht, catering Groningen Beijk Catering
Logo Victoria Park Wolvega, catering Friesland Beijk Catering
Rijksuniversiteit Groningen
Sportstad Café
TGI Fridays
Victoria Park