Catering Friesland

Offerte aanvragen

Contact opnemen

Catering in Friesland

Op zoek naar catering in Friesland? Een creatieve cateringpartner, geroutineerd maar steeds vernieuwend? Met jarenlange ervaring, maar elke dag bevlogen? Kies dan voor Beijk!

Beijk catering verzorgt al meer dan 31 jaar vele vormen van catering in Friesland en omstreken. Wanneer u Beijk uw catering in Friesland laat verzorgen, heeft u de keuze uit diverse arrangementen. Zo kunt u vergaderen in het Abe Lenstra Stadion of een prachtig feest geven op de drafbaan van Victoria Park Wolvega.

U kunt bij Beijk, dé cateraar in Friesland o.a. terecht voor:

Vergaderen, een receptie en trouwen in Friesland, de partycatering van Beijk komt door heel Friesland. Beijk is huiscateraar van sc Heerenveen en kan beschikken over de prachtige vernieuwde zalen van het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen. Trouwen op de middenstip? Een receptie in de trendy en sfeervolle Amstel lounge? Of een effectieve vergadering? Beijk geeft een sportief karakter aan elk evenement.

Fryslân Fean Plaza is sinds jaar en dag het supportershome van sc Heerenveen. Geheel in Fries-Hollandse stijl en geschikt voor zeer uiteenlopende bijeenkomsten als beurzen, concerten, diners en bedrijfsfeesten. Ook kunt u kiezen voor een barbecue in de gracht van het stadion. Een bijzondere belevenis.

Ook is Beijk’s catering in Friesland te vinden op de snelste drafbaan van Europa, Victoria Park Wolvega. Tijdens koersdagen en buiten koersdagen om, verzorgt Beijk diners, buffetten en personeelsevenementen. Tevens vinden er concerten plaats op deze locatie.

vrijblijvende offerte aanvragen

Contract & Partycatering Friesland

Als enige cateraar in Noord Nederland combineert Beijk contractcatering en partycatering. Dat biedt diverse voordelen voor onze opdrachtgevers. Voor zowel scholen als bedrijven verzorgen wij de dagelijkse catering onder de naam Chef Serveert. Gezonde duurzame oplossingen, indien mogelijk maken we gebruik van biologische producten welke wij inkopen bij lokale leveranciers.

Contractcatering in Friesland verzorgen wij onder andere bij:

vrijblijvende offerte aanvragen

Scholencatering Groningen Bedrijfscatering Groningen

Scholen- & bedrijfscatering

Onder de naam Chef Serveert verzorgen wij de catering op scholen en bij bedrijven. Een restaurant gevuld met verschillende verse en gezonde producten voor uw personeel of leerlingen.

Catering op locatie

Op elke locatie

Een feest of bijeenkomst op een bijzondere locatie? Wij verzorgen de catering op elke gewenste locatie. Van huisadres tot kerk. Van huwelijk tot zomerbarbecue. Er is heel veel mogelijk!

Catering op locatie Groningen en Friesland

Op één van onze locaties

Beijk Catering heeft de beschikking over meerdere eigen locaties in Groningen en Friesland. Hier kunnen wij de catering verzorgen voor uw feest, vergadering of evenement. Bekijk onze locaties en mogelijkheden.

Onze arrangementen

BBQ Catering Groningen en Friesland

BBQ arrangement Friesland

De catering van uw BBQ kunnen wij volledig verzorgen. Of het nu gaat om een winterbarbecue of een zomerbarbecue!

Buffet bestellen in Groningen en Friesland

Buffet bestellen in Friesland

Een buffet aan huis of een lopend buffet op een andere locatie? Een buffet bestellen was nog nooit zo makkelijk!

Bedrijfsborrel Groningen en Friesland

Borrel arrangement Friesland

Een borrelarrangement met borrelhapjes bestellen? Wij verzorgen elke borrel aan huis of jullie bedrijfsborrel!

Catering op maat

catering Op maat in Friesland

Specifieke wensen en catering op maat nodig? Neem gerust contact met ons op, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Zomerbrochure catering Friesland

Catering Groningen Drenthe Friesland zomer BBQ Brochure cateraar Beijk

Al meer dan 31 jaar verzorgt Beijk Catering contract- en partycatering in Noord-Nederland. Dit doen we met veel passie en plezier. De partycatering van Beijk Catering is geroutineerd maar altijd creatief en vernieuwend. We zijn bevlogen om van elke opdracht een succes te maken. We komen op elke locatie die u maar wenst, maar beschikken zelf ook over eigen vaste locaties. Onze eigen vaste locaties zijn congres- en vergadercentrum Hanze Plaza in Groningen, Drafbaan Victoriapark in Wolvega, Abe Lenstra Stadion in Heerenveen en de Allersmaborg in Ezinge. Hierbij bedienen wij u met ouderwets gastheerschap en een eigentijdse twist. Alle ingrediënten voor een gezellige ochtend/middag/avond hebben wij in huis! Een smakelijk en uitgebreid buffet, een feestelijke borrel in de vorm van een compleet verzorgd arrangement of een barbecue met verfrissende fruitcocktails, het kan allemaal. In de Beijk ‘Hello summer’ brochure presenteren wij u een breed scala aan pure culinaire verwennerij.

Alle locaties van catering Friesland

Logo SC Heerenveen, catering Abe Lenstra Stadion Beijk Catering
Logo Allersmaborg, catering Groningen Beijk Catering
Logo Fryslân Fean Plaza, catering Friesland Beijk Catering
Logo Hanze Plaza Groningen, catering Groningen Beijk Catering
Abe Lenstra Stadion
Allersmaborg
Fryslân Fean Plaza
Hanze Plaza
Logo Rijksuniversiteit Groningen, catering Groningen Beijk Catering
Logo Sportstad Café, catering Friesland Beijk Catering
Logo TGI Fridays Utrecht, catering Groningen Beijk Catering
Logo Victoria Park Wolvega, catering Friesland Beijk Catering
Rijksuniversiteit Groningen
Sportstad Café
TGI Fridays
Victoria Park